teamplockepinn

Mycket att göra!!

Publicerad 2011-05-31 23:29:16 i Allmänt,

Ja tiden bara rusar i väg, hade tänkt bli flitig med att uppdatera här, men det gick som vanligt med det:) Det har vart full fokus för våran del att få klart det gamla huset nu, i morgon ska det skrivas över på nya ägarna... Idag vart vi iaf äntligen klar med den sista städningen och jag lovar, jag tänker inte puttsa ett fönster till på LÄNGE!!!! Fy fasen va jag har svurit över dessa fönster, men nu är det klart:)
I morgon blir en händelserik dag, på morgonen ska jag till Komvux för att skriva in mig, här ska läsas iaf matte B, sen får vi se om det blir mer oxå:) Sen ska vi vara i Lidköping och skriva om huset vid 12tiden och sen på kvällen är det äntligen dax för lite agilityträning ihop med Alexandra:)) Måste komma på nån lösning med Gina... Jag känner verkligen att vi har kört fast:/  Sen behöver jag och Alexandra oxå planera inför agilityuppvisningen i Sjötorp på söndag, så att det blir nått som håller på mer än 2minuter:)
Fick idag veta att jag fått sommarjobb på elux oxå, så då vet man ju vad man ska göra i sommar:)
Med lille Sid går det bara bra, visst han hittar på bus och är allmänt olydig:) Men vi tycker om honom ändå:) Han har börja sova hela nätter och det tycker matte är väldigt bra:) Han har vart mä upp på klubben ett par ggr och har redan fått en kärlek till tunnlar:) Det "tränar" han iofs på hemma tillsammans med Novali:) Novali har en tunnel från IKEA och den tycker dom det är kul att leka i!
Nu måste jag nog hoppa i duschen, va faktiskt duktig och sprang 5km tillsammans med Manco förut. Kändes ganska bra denna gång faktiskt, det finns hopp om det:)
Avslutar med några bilder på det bästa som finns:)
Älskade Novali
Manco och Novali
Goa Gina
Bus Sid:)
/Therese

Ny blogg och ny familjemedlem:)

Publicerad 2011-05-23 22:34:29 i Allmänt,

Ja nu har vi tröttnat på våran gamla blogg som bara krånglade så vi fixade en ny:) Vi hoppas nu på att få MÅNGA kommentarer:))
I Torsdags kväll hoppade jag och Fredrik in i bilen och styrde norrut! Vi mellanlandade och sov några timmar hos min Morfar ute på Mössön innan vi fortsatte norrut på fredag morgon. Vi kom upp till Viätt lite tidigt så Nina hade inte hunnit tillbaka från veterinärbesiktingen med valparna. Men det gjorde inget, vi passade på att ta en promenad, skönt att få röra lite på benen tyckte både vi och Gina som var med som resesällskap åt våran nya lilla pojk:) Jag tog nåra bilder på det med mobilen, men har inte hittat sladden än så jah kan inte få över dom till datorn...
När Nina kom tillbaka fick vi hälsa på lille Sid lite och sen gick vi in och fikade och fixade med papperna. När vi sen skulle åka verkade Sid inte alls ha något emot att följa med oss, han hann t.o.m somna i min famn medans vi pratade:)
Han skötte sig sen exemplariskt på vägen ner till Mössön igen, inte ett pip han sa! Vi stannade till och hälsade på hos min Mormor och Matts så de fick träffa våran nya pälsboll:) Sen åkte vi ut till Morfar igen, där Manco ivrigt väntade på oss:) Jag vet inte om han vart direkt överlycklig att vi hade med oss en liten valp, men matte och husse va tillbaka och det va ju det vikigaste:) Han tyckte faktiskt Sid va ganska så intressant, men han skulle nog aldrig erkänna det;)
Sid hoppade runt där som om han alltid varit med oss, go bollen<3 Vi sov över där för att Sid skulle slippa att fara 70mil på en dag, tyckte det va liiiite väl mycke:) Dagen efter runt lunch kom vi i väg och resan ner gick oxå väldigt bra, han låg där bak med våra andra vovvar och det va inga problem!
Han verkar ha funnit sig till rätt bra här hos oss, första natten fick vi gå ut en gång, men natten mot idag sov han som en stock:) Han har oxå fått börjat gå koppelpromenader och det går över förväntan bra! Han tyckte iofs inte att det va någon höjdare att gå ut i hällregnet igår kväll, då va handbromsen i nästan hela tiden:) Men annars är det inga problem:) Han fick även testa gå en kort sväng inne i stan idag ilag med Alexandras vovvar och det va inget han tyckte va nått konstigt:) Han tyckte Gizmo och Goodiz va mycke mer intressanta än va han brydde sig om alla bilar:)
Han och Novali kommer oxå bra överrens, de tycker väl båda två att det är skönt med nån i lagom storlek;)
Annars har vi det fullt upp med att städa och flytta ur det gamla huset, så brist på sysselsättning ha vi inte:)
Avslutar med lite bilder på sötaste Sid<3
liiiite blöt efter kvällspromenaden:)
/Therese

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela