teamplockepinn

Dalarna 2011

Publicerad 2011-08-10 00:18:36 i Agility,

Sista helgen i Juli for vi upp till Dalarna och Dala-Floda för en 2dagars agilitytävling på Gagnef-Floda Bhk. Första dagen får Gina en trist rivning i ett för övrigt felfritt lopp i hopp 1an, i sin debut i ag 2an vart det bara kaos av allt:) Manco gjorde 2 bra lopp och nollade båda, men det räckte tyvärr inte till nått.. Han är helt enkelt bara inte tillräckligt snabb pojken min. På kvällen for vi upp till den mysiga badplatsen som finns där, det va uppskattat av både människor och hundar:)
Dag 2 gjorde Gina ett inte allt för bra lopp i hopp 1an, det börja illa med en tjuvstart (jag borde vart mer kvicktänkt där och tagit tillbaka henne!) och sen blev bara allt fel... I ag2 fick hon 10fel, vi får ta på oss ett fel var! Först slarva jag och visa för dåligt så hon missa ett hinder sen springer hon bara förbi slalomingången... Manco fick nån knäpp och gick ur slalomet 2ggr! i hoppet, gick för övrigt bra. Vi skippa ag-loppet det kändes som inte värt vänta så länge när det ändå kvittar om han gör sitt bästa så räcker det inte till nått ändå...
Det roligaste som hände dag 2 var att Sanna kom förbi med Sid's ena bror Fräck:) Tyvärr är ju han skadad så de kunde inte leka, men det va ändå väldigt roligt att de fick ses:)
Tog lite bilder på hundarna på en åker brevid campingen
/Therese

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela