teamplockepinn

Ny blogg och ny familjemedlem:)

Publicerad 2011-05-23 22:34:29 i Allmänt,

Ja nu har vi tröttnat på våran gamla blogg som bara krånglade så vi fixade en ny:) Vi hoppas nu på att få MÅNGA kommentarer:))
I Torsdags kväll hoppade jag och Fredrik in i bilen och styrde norrut! Vi mellanlandade och sov några timmar hos min Morfar ute på Mössön innan vi fortsatte norrut på fredag morgon. Vi kom upp till Viätt lite tidigt så Nina hade inte hunnit tillbaka från veterinärbesiktingen med valparna. Men det gjorde inget, vi passade på att ta en promenad, skönt att få röra lite på benen tyckte både vi och Gina som var med som resesällskap åt våran nya lilla pojk:) Jag tog nåra bilder på det med mobilen, men har inte hittat sladden än så jah kan inte få över dom till datorn...
När Nina kom tillbaka fick vi hälsa på lille Sid lite och sen gick vi in och fikade och fixade med papperna. När vi sen skulle åka verkade Sid inte alls ha något emot att följa med oss, han hann t.o.m somna i min famn medans vi pratade:)
Han skötte sig sen exemplariskt på vägen ner till Mössön igen, inte ett pip han sa! Vi stannade till och hälsade på hos min Mormor och Matts så de fick träffa våran nya pälsboll:) Sen åkte vi ut till Morfar igen, där Manco ivrigt väntade på oss:) Jag vet inte om han vart direkt överlycklig att vi hade med oss en liten valp, men matte och husse va tillbaka och det va ju det vikigaste:) Han tyckte faktiskt Sid va ganska så intressant, men han skulle nog aldrig erkänna det;)
Sid hoppade runt där som om han alltid varit med oss, go bollen<3 Vi sov över där för att Sid skulle slippa att fara 70mil på en dag, tyckte det va liiiite väl mycke:) Dagen efter runt lunch kom vi i väg och resan ner gick oxå väldigt bra, han låg där bak med våra andra vovvar och det va inga problem!
Han verkar ha funnit sig till rätt bra här hos oss, första natten fick vi gå ut en gång, men natten mot idag sov han som en stock:) Han har oxå fått börjat gå koppelpromenader och det går över förväntan bra! Han tyckte iofs inte att det va någon höjdare att gå ut i hällregnet igår kväll, då va handbromsen i nästan hela tiden:) Men annars är det inga problem:) Han fick även testa gå en kort sväng inne i stan idag ilag med Alexandras vovvar och det va inget han tyckte va nått konstigt:) Han tyckte Gizmo och Goodiz va mycke mer intressanta än va han brydde sig om alla bilar:)
Han och Novali kommer oxå bra överrens, de tycker väl båda två att det är skönt med nån i lagom storlek;)
Annars har vi det fullt upp med att städa och flytta ur det gamla huset, så brist på sysselsättning ha vi inte:)
Avslutar med lite bilder på sötaste Sid<3
liiiite blöt efter kvällspromenaden:)
/Therese

Kommentarer

Postat av: Nina

Publicerad 2011-05-26 09:11:05

Får väl vara den första att skriva här då. Härligt att se att det gått bra hem med bollen Sid. Följer er med spänning och så hörs vi sen så jag får rapporter hur det går. Kram Nina

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela