teamplockepinn

Härligt Brynäs!

Publicerad 2012-03-29 10:07:42 i Allmänt,

Igår vann de mot Färjestad i Karlstad, nu står det 1-1 i matcher! Hoppas Brynäs kan fortsätta spela som de gjorde de 2 sista perioderna igår, då kan detta gå bra!!
Igår hade vi oxå vårt andra kurstillfälle och våra kursdeltagare är otroligt duktiga! Vi har redan kunnat köra övningar som är väldigt avancerade för nybörjare! Men de är så duktiga att vi hela tiden får lägga om våra planer å göra det svårare, men det är givetvis väldigt roligt:) Nu blir det 1½vecka uppehåll tills nästa tilfälle som blir på påskdagen.
I tisdags började oxå lydnadsklass 1 kursen som både jag och Alexandra går på. Jag har med mig lille Sid, känns som detta kommer va toknyttigt för honom! Han har liiiite koncentrations svårigheter, men det är ju sååå mycke kul att hålla koll på :) Men det kommer nog bli bra! Vi hade ju kontakt några sekunder iaf:)

Liten har blivit stor :)

/Therese

Idag började våran första nybörjarkurs i a...

Publicerad 2012-03-25 17:50:55 i ,

Idag började våran första nybörjarkurs i agility. Det va verkligen en super grupp vi fått, ska bli riktigt kul följa dessa! Fast jag å Alexandra får tänka om med övningarna, de va så mycke bättre än vi väntat oss:) men det är ju bara positivt! På onsdag kör vi nästa gång! Men innan dess ska vi hinna mä ett 1års kalas, lille Sid pojken börjar bli stor :) och på tisdag är det start för lydnadsklass 1 kursen vi ska gå. Är lite nervös över hur pojken ska sköta sig men det blir som det blir :) Nä nu får det bli en joggingtur tror jag! /Therese

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela