teamplockepinn

Solen skiner! Idag vaknar vi till ett strå...

Publicerad 2011-10-31 09:27:52 i ,

Solen skiner! Idag vaknar vi till ett strålande vackert väder:) Solen skiner och fåglarna kvittrar, ja det är helt okej:) Igår kväll gick vi ut och åt på en restaurang i närheten och tog oss nått glas vin. Jag och Novali somna ganska tidigt, men då är vi ju oxå dessto piggare idag:) Ha det så bra! /Therese

Äntligen i Spanien! :) Nu sitter vi i ...

Publicerad 2011-10-30 17:15:30 i ,

Äntligen i Spanien! :) Nu sitter vi i taxin på väg till Morfar och jag tror inte Novali har vart tyst 2sek sen vi landa:) Nu sjunger hon imse vimse :) Flygresan har gått bra, när vi skulle mellanlanda i Oslo somna hon under landningen, så hon tog det hela med ro :) /Therese

uppdatering?

Publicerad 2011-10-01 23:58:29 i Allmänt,

Får väl erkänna jag vart dålig på det här med att blogga, det senaste... hm.. halvåret?? Och kommer det nu bli någon skillnad? Knappast troligt, men jag gör ett försök iaf om det nu finns någon trogen själ kvar där ute som fortfarande ens går in på våran blogg:)
Det har hänt mycke sen sist jag skrev så jag vet inte ens vart jag ska börja... Får bli en snabb sammanfattning!
Gina har lyckats ta dom 2 sista pinnarna i hoppklass1 och är därmed uppflyttad till 2an i både hopp och agility nu. Där har hon inte skördat några värre framgångar än, men det är inte enbart hennes fel :)
Manco svänger upp och ner som en jojo, ena tävlingen är han helt skogstokig och diskar sig på allt som är, medans han nästa tävling kan nolla alla klasser... Vet inte riktigt vad det är med honom, men han verkar iaf glad så jag får väl vara nöjd med det:) Han har iaf lyckats ta sig samman och vinna KM i agility för 5e året i rad:)
Sid har numera börjat valla regelbundet, vi är hos Karl-Erik Tibblin en gång i veckan. I måndags va vi ute på öppna fältet för första gången och det funka riktigt bra faktiskt! Han tränar oxå på hindren i agility och verkar tycka det är skoj som tusan:)
Vi har hunnit med några lagstarter, inga sm-pinnar, men vi har iaf fått ihop resultat i flera av loppen! Det är ett steg i rätt riktning:) Det är ju det där att alla hundarna ska gå bra i samma lopp, det är inte alltid det lättaste:) Men kul har vi i alla fall:)
Idag hände tyvärr något väldigt tråkigt! Goodiz gumman skadade ena benet då hon och Gizmo lekte och det va så pass illa att hälsenan va rejält skadad:( Hon är kvar på djursjukhuset i natt, men skulle få komma hem i morgon. Hon skulle få gips på benet nu som ska bytas regelbundet. Så nu kan vi bara hålla våra tummar, tår och tassar för att hon blir helt återställd igen!!
Lägger upp lite bilder nu istället för att sammanfatta lite. Finns även lite nya bilder i vårt galleri från fårvallning med Gina och Sid.
Jag och Novali på Järvzoo
Novali gillar den stora gula bollen hon fick från Omma:)
Trött Sid:)
Novali hjälper pappa lägga stenplattor:)
Agilitytävling i Frövi
Goodiz gumman in action:)
Igelkott på besök:)
Pristagarna från årets KM i agility (fler bilder finns i vårat galleri)
banvandring i Falkenberg, undrar mest va vi sysslar med här:) vi ser ut att va på väg åt helt olika håll:)
Nu får det räcka för idag!
/Therese

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela