teamplockepinn

Hus

Publicerad 2013-03-09 15:12:11 i Allmänt, Funderingar,

Som de flesta vet är vi ju på span efter nån annanstans att bo. Det va hela iden med att vi köpte detta ställe att det bara skulle va någonstan att bo medans vi letade något bättre. Vi var toppbelånade med vårt förra hus så vi hade inget annat val än att göra såhär. 
Jag vet inte hur många husvisningar vi har varit på sen vi flyttade hit, men det är helt klart ett stort gäng vid detta laget. Vi har fortfarande inte hittat nått vi varit speciellt jätte förtjusta i. Ändra har de haft ett kanon läge, men vart ett allmänt kasst hus, eller tvärtom. Några har vart så pass okej att vi iaf lagt ett bud, men de flesta har pelat i väg i pris till summor vi inte alls har tyckt bostaden i fråga har varit värd. Och det senaste huset vi la ett bud på bestämde sig ägarna för att ta tillbaka... De skulle gå isär och så kom de på att en av dom kunde lösa ut den andra. Vi har misstänkt att det har varit på gång för det har varit en väldigt utdragen process! 
Nu har det kommit ut ett nytt hus som vi ska åka å kolla på när det är visning, det är bara en sån där galen ide vi har fått. Det kommer krävas MYCKET jobb för att få det huset bra, men vi tror (innan vi har vart och kolla på det) att det skulle kunna gå att få riktigt häftigt. Men sen är det svårt att bilda sig en uppfattning av några dåliga bilder på datorn så vi får se hur det är i verkligenheten. Sen är ju känslan när man kommer in i huset sjukt viktigt oxå, det måste kännas bra! 
Vi har hela tiden kollat på både rena renoveringsobjekt och t.o.m nybyggda hus. Personligen föredrar jag renoveringsobjekt av de två, för då kan man sätta sin egen stil. I ett nybyggd brukar det vara så opersonligt och tråkigt! Men men vi får väl se vad det blir och isof när... Hoppas verkligen vi hittar nått snart för nu när det går mot sommar är inte detta ställe speciellt toppenbra...

Kommentarer

Postat av: Jannica

Publicerad 2013-03-13 00:23:58

Håller tummarna för att ni ska hitta ett hus som är menat för er.Hälsa lilla Novis från oss. Hon kanske inte vet riktigt vilka vi är.Men ändå. Kom gärna å hälsa på när ni kommer uppåt något. Vore jättekul. Ha det gott, kram J

Svar: Ja jag hoppas det oxå! Vi kommer upp vid påsk, kanske ses då? Kram
Therese Blomqvist

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela