teamplockepinn

Mycket på gång

Publicerad 2013-01-29 13:15:38 i Agility, Foto, Novali,

Känns som det är mycket som händer nu det närmaste!
Vi har äntligen fått "tummen ur" och fixat en ridhusträning för agility! Det kommer vara på söndag eftermiddag/kväll i 5veckor (till att börja med sen får vi se med vädret). Vi börjar nu på söndag. Det ska bli så skönt att komma igång, det är ju ändå några tävlingar framöver här så det är skönt va lite förberedd! Sen behöver Sid komma igång ordentligt oxå nu, speciellt med balanshindren! 
Vi hade sån tur oxå att de hade plats så vi kan ha kvar hindren vid ridhuset under tiden och då slipper släpa fram å tebax varje gång! 
Än så länge är vi 3st som kommer vara med varje gång, sen är det några som kommer vid några tillfällen. Det kan ju bli fler än, väntar på svar från några till än. Men är det nån som vill hänga på så är det bara att höra av sig till mig :)
I morgon är det möte inför kurserna i vår oxå, ska bli spännande att se om vi fått några anmälningar till agilityn och isof hur många! Känns skönt att jag och Karin redan har pratat oss samman och vet vad vi vill, det blir enklare i morgon då!
 
Det största som är på gång nu, iaf om man frågar Novali, är att i eftermiddag ska hon få börja på barnbalett! Hon ser verkligen fram mot det. Hon och jag ska åka in till stan lite innan och kolla om vi hittar några bra skor åt henne att ha. Det ska bli spännande att se henne vad hon tycker om det, hon älskar att dansa iaf. 
 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2013-01-30 11:30:46

Gud vilken tur du skrev om mötet för det hade jag glömt bort :)

Svar: Haha så bra du läste då :)
Therese Blomqvist

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela